Aangekomen

Na een lange reis ben ik gister avond veilig aangekomen in Kathmandu. Na een moeilijk afscheid maandag avond van mijn ouders, Evert en Jette was het tijd om te gaan. De eerste vlucht ging prima afgezien van het feit dat ik niet kon slapen. Wat wel echt de bedoeling was want het was midden in de nacht. Om 7 uur lokale tijd en 4 uur Nederlandse tijd bereikte ik Dubai waar ik toch maar opzoek ging naar wat eten. Door de spanning en moeheid was het daar de vorige avond en in het vliegtuig niet heel goed van gekomen.
Daarna begon het wachten, 7 uur lang om precies te zijn, voordat mijn volgende vliegtuig zou vertrekken. Hoe ik dat heb gedaan weet ik eigenlijk niet precies meer want ik heb niet gelezen. Ik was te moe. En heb alleen een uurtje gekletst met mijn moeder en Evert.
Toen ik eindelijk kon boarden voor het volgende vliegtuig kwam ik naast een meisje terecht die vroeg of ik alleen was, ik vertelde haar dat ik naar nepal ging voor acht weken en zij vertelde dat ze net een jaar als aupair in Duitsland had gewerkt. Super leuk! We hebben een tijdje zitten kletsen en zij heeft me het vliegveld af geholpen en is bij me gebleven totdat ik Shiva zag die me op kwam halen. Dat was wel erg fijn.
Toen moesten we nog iets van 20 minuten door Kathmandu rijden waarna we bij het huis aankwamen. Het is een heel mooi en best groot huis. De ex-vrouw van Shiva en haar kinderen wonen hier ook en zijn allemaal ontzettend lief.
Het straatbeeld is voor de rest precies wat je ervan verwacht. Nauwelijks verharde wegen, veel laagbouw en veel kleine vage winkeltjes die allemaal ongeveer hetzelfde verkopen. Vandaag hoef ik nog niets te doen behalve aankomen en uitrusten. Morgen krijg ik les in nepali van een van de dochters, ik ben benieuwd!

Volgende bericht

3 Comments

 • Reply
  Olaf
  17 februari 2016 at 10:49

  Jess!! Je bent er!! Wat leuk om te lezen! Ik vind je zo stoer!!! Heel veel plezier mijs! X papa

 • Reply
  Eline
  17 februari 2016 at 20:16

  Goed om te lezen dat je goed bent aangekomen Mariek! Nu lekker bijkomen van de reis en dan kan je avontuur echt gaan beginnen! Wij volgen je hoor! Enjoy!! Lfs Rem en Elin en een dikke kus van Joah en Levi

 • Reply
  Malou
  18 februari 2016 at 22:37

  Heel erg fijn dat je zo veilig aan bent gekomen! Ik moest echt de hele tijd aan je denken, dan komt onze beste vriendinnen verleden toch naar boven he.. ik ga je volgen! XXX Malou

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge