Adventskalender l’Occitane (2)

We zitten alweer op de helft van de adventskalender. Tijd voor deel twee van mijn samenwerking met Malou van Blonde Blossom! Malou en ik hebben allebei een beauty adventskalender gekocht. Hiermee tellen we samen af tot kerst. Deel één kun je hier vinden. De laatste twee delen zullen komen op 18 december en 24 december.

img_4553

img_4613

Vakje 7 The vert & Bigarade shower gel

Deze shower gel ruikt echt heel erg lekker. Hij is fris en heeft een sterke geur. Verder vind ik hem in gebruik een beetje dun, hij schuimt wel goed en maakt mijn huid goed schoon.

Een fles van 250ml kost 14,95 euro.

img_4608

Vakje 8 Shea Butter Ultra Rich Shower Cream

Deze shower cream hoort bij de handcrème die ik vorige week kreeg. Hij is, net als de crème, heel voedend. Hij ruikt ook weer een beetje naar Zwitsal, haha. Deze shower cream bevat 5% shea boter en maakt je huid daardoor heerlijk zacht. Zelfs ik, met mijn droge winterhuidje, krijg hier een lekkere soepele huid van.

Een fles van 250ml kost 15,50 euro.

img_4592

Vakje 9 Soap with Verbena Leaves

Dit zeepje kreeg ik op dag negen. Het is een zeep met verveine blaadjes en heeft dezelfde werking als de handcrème en het vochtige doekje die ik vorige week kreeg. De beschrijving op de website verteld me dat het zeepje een peelend effect moet hebben. Dat heb ik niet echt gemerkt, maar hij is wél heel fijn! Hij ruikt echtV heel erg lekker en maakt mijn handen goed schoon.

Een zeepje van 75ml kost 6,00 euro.

img_4587

Vakje 10 Ultra Rich Face Cream

Op dag tien vond ik eindelijk iets anders dan zeep, namelijk een gezichtscrème! Ik was heel blij om een product voor mijn gezicht te krijgen. Ik ben namelijk heel benieuwd hoe de gezichtsproducten van l’Occitane zijn. Natuurlijk ben ik hem direct gaan testen. Toen ik wat crème eruit kneep ging dat met wat moeite gepaard, de crème is namelijk super dik. Ik had al wel verwacht dat hij voedend zou zijn, hij hoort namelijk in dezelfde lijn als vakje acht. Hij was alleen wel heel erg dik. Natuurlijk heb ik hem alsnog geprobeerd en hij bevalt me goed. Hij vind dat hij 24h lang werkt, ik vind het meer een crème voor ’s avonds. Hij is lekker voedend en ruikt ook zo. Ik ben er blij mee, vooral zo in de winter!

Een potje van 50ml kost 29,00 euro.

img_4617

Vakje 11 Cherry Blossom Bath & Shower gel

Gister kreeg ik deze douche gel. Hij is eigenlijk hetzelfde als de the vert douche gel, behalve dat hij echt niet lekker ruikt! Hij ruikt een beetje gek zoetig. Deze zal ik dus niet zo snel meer gebruiken. Dat vind ik best jammer, aangezien hij ook voor in bad bedoeld is en ik erg benieuwd was hoe dat zou zijn.

Een fles van 250ml kost 14,50 euro.

img_4576

Vakje 12 Essential Face Water Immortelle

Vandaag vond ik deze tonic. Hij bevat extract van de immortelle bloem en groene thee en er zit geen alcohol in. Veelbelovend dus! Ik was wederom blij om een gezichtsproduct te vinden en al helemaal blij met een tonic. Die van mij is bijna op, dus dit was het perfecte moment. Het is een spray, dus de eerste keer dat ik hem gebruikte sprayde ik hem direct op mijn gezicht. Geen goed plan, want het werkte voor geen meter. De tweede keer spoot ik het dus op een watje. Deze keer voelde ik het wel, maar had het nog steeds niet het effect wat ik wilde. Ik houd ervan als een tonic je huid echt goed schoonmaakt en je dit ook voelt. Bij deze tonic merkte ik eigenlijk bijna niets.

Een flesje van 200ml kost 18,00 euro.

img_4562

Zoals je misschien wel merkt heb ik een minpunt aan de kalender gevonden. Er zitten veel douche gels in en dat vind ik best jammer. Ik ben namelijk ook erg benieuwd naar de shampoos die ze hebben en andere gezichtsproducten of parfums. Ik mag echter nog niet klagen want we zitten pas op de helft en wie weet wat ik allemaal nog ga krijgen. Ik ben in ieder geval over (bijna) alle producten erg enthousiast en vind het merk steeds leuker worden!

Ben je benieuwd geworden welke producten Malou deze week kreeg? Kijk dan snel even hier naar haar artikel!

X

 

Vorige bericht
Volgende bericht

4 Comments

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  12 december 2016 at 08:38

  Wat een leuke dingetjes! Ik heb – net als jij – dat ik iets meer diversiteit zou willen, in plaats van dezelfde soort producten. Wie weet wat vakjes 13 tot 24 ons gaan brengen! Malou x

  • Reply
   Marieke
   12 december 2016 at 09:28

   Ja ik hoop heel erg op nog een paar leuke verassingen!

 • Reply
  Adventskalender l’Occitane (3) – Bluebellforest
  18 december 2016 at 07:03

  […] Deel één. Deel twee. […]

 • Reply
  Adventskalender l’Occitane (4) – Bluebellforest
  24 december 2016 at 07:37

  […] Een heerlijke eau de toilette voor de kerstdagen. Hij is uit de collectie waar ik ook al een douche gel en body lotion van ontving. Hij ruikt echt heel erg lekker. Wel erg zoet en bloemig, het is dus […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge