Adventskalender l’Occitane (3)

Wat vliegt de tijd toch. Het is alweer tijd voor deel drie van mijn samenwerking met Malou van Blonde Blossom. Ik kreeg afgelopen week weer allerlei prachtige producten. Ik ben nog steeds heel blij met de kalender. Het is zo leuk om een merk op deze manier te kunnen ontdekken en allerlei producten van ze te kunnen proberen. 

fullsizeoutput_647

fullsizeoutput_64c

Vakje 13 Shea Butter Ultra Rich Foot Cream

Afgelopen dinsdag kreeg ik deze foot cream. Het was de perfecte timing, want ik en Malou gingen op hotspot jacht in Utrecht. Ik heb hem die avond dus ook direct kunnen testen en hij bevalt me ontzettend goed. Hij ruikt heel lekker naar lavendel en trekt snel in je voeten. Volgens l’Occitane verzacht, verfrist en hydrateert de crème je voeten. Dat doet hij zeker, door de geur vind ik hem echt heel fijn om ’s avonds te gebruiken. Hij helpt me goed ontspannen.

Een tube van 75 ml kost 16,00 euro.

fullsizeoutput_64e

Vakje 14 Almond Delicious Soap

De dag na mijn eerste ervaring met voeten crème kreeg ik dit zeepje. Ik heb onderhand al een paar producten uit deze lijn en ik vind ze tot nu toe allemaal erg lekker. Ze zijn simpel, geen poespas en doen wat ze zeggen dat ze doen. Deze zeep bevat zowel amandelschil als amandel olie.

Een zeepje van 50 gram kost 5,00 euro.

fullsizeoutput_64d

Vakje 15 Jasmin & Bergamote Shower gel

Op 15 december vond ik deze heeeeerlijke shower gel. Zoals de naam al zegt ruikt deze shower gel naar  jasmijn en bergamot. Hij ruikt echt heerlijk! Hij ruikt naar bloemetjes, maar door de bergamote is hij niet intens zoet. Het is verder een doodsimpele zeep, niets op aan te merken, hij maakt goed schoon.

Ik dit product helaas niet op de site kunnen vinden, dus ik weet niet hoeveel een full size fles kost. Ik heb wel dit gift setje gevonden waar hij ook in zit.

fullsizeoutput_64b

Vakje 16 Cherry Blossom Shimmering Lotion

Jullie herinneren je misschien nog wel dat ik in de vorige aflevering een kersen douchegel kreeg. De geur beviel me helemaal niet. Dus toen ik dit flesje zag, zakte de moed me al in de schoenen. Toen ik hem echter testte was ik blij verrast! De geur is op deze manier helemaal niet vies. De lotion is voor de rest fijn, hij trekt snel in en zorgt inderdaad voor een shimmering effect door allemaal heel kleine glittertjes die in de lotion zitten.

Een fles van 250 ml kost 23,00 euro.

fullsizeoutput_64a

Vakje 17 Almond Shower Oil

Op dag zeventien werd ik weer verast met een product dat ik nog nooit eerder gebruikt heb, een shower oil. Ik had er al wel veel over gehoord en was dus onderhand wel nieuwsgierig wat dit voor een effect op je huid zou hebben. Wat is dit fijn! Als je onder de douche vandaan komt ruikt je huid echt heel lekker, maar hij is vooral zo ontzettend zacht! Echt heel bijzonder, ik ben gewend dat ik met een trekkerige huid uit de douche stap namelijk. Een groot succes dus!

Een fles van 250 ml kost 17,00 euro.

fullsizeoutput_649

Vakje 18 Verbena Shower Gel

Op dag achttien kreeg ik nog een leuke verassing. Deze geur is namelijk een van mijn favoriete geuren van l’Occitane. Hij is zo lekker fris! Verder is het gewoon een simpele, maar goede, shower gel.

Een fles van 250 ml kost 14,50 euro.

Deze aflevering ben ik veel blijer met alle producten die ik heb gekregen. Het zijn wederom aardig wat zepen, maar wel met geuren die ik heel lekker vind. Verder zaten er drie producten tussen die net ietsje specialer zijn. Dat vind ik leuk! Ik ben vooral erg blij met de foot cream en shower oil! Ben je benieuwd wat Malou deze aflevering allemaal kreeg? Kijk dan eventjes hier naar haar artikel.

Deel één. Deel twee.

X

Vorige bericht
Volgende bericht

2 Comments

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  18 december 2016 at 17:10

  Jij hebt ook weer leuke dingetjes gekregen! Die jasmin & bergamot klinkt me toch lekker… Malou x

 • Reply
  Adventskalender l’Occitane (4) – Bluebellforest
  24 december 2016 at 07:37

  […] eau de toilette voor de kerstdagen. Hij is uit de collectie waar ik ook al een douche gel en body lotion van ontving. Hij ruikt echt heel erg lekker. Wel erg zoet en bloemig, het is dus best een jonge […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge