Adventskalender l’Occitane (4)

Vanavond is het kerstavond. Iedereen snelt nog heen en weer om de laatste spullen voor het kerstdiner te halen en vandaag komt alweer de laatste update van de adventskalender online op Bluebell forest en Blonde Blossom. Wat is december snel gegaan! En wat vond ik het een leuke manier om af te tellen tot kerst! Kijken jullie mee naar de laatste vakjes? 

fullsizeoutput_663

Vakje 19 Dry Skin Hand Cream

Op dag negentien kreeg ik deze tube handcrème. Ik heb onderhand al heel wat producten uit deze lijn gekregen en ze bevallen me allemaal echt heel erg goed! Ze doen allemaal wat ze beloven zonder enige poespas, geen geurtjes of kleurtjes, alleen maar lekker voedend door de shea butter die erin zit. Over deze handcrème ben ik dus ook weer enthousiast.

Een tube van 75ml kost 16,00 euro.

fullsizeoutput_664

Vakje 20 Almond Delicious Hands

Op 20 december kreeg ik de delicious handcrème van de almond collectie. Ook van deze collectie heb ik nu al meerdere producten. Deze handcrème is iets minder boterachtig dan de vorige. Verder ruikt hij lekker zoet door de amandelen en trekt hij snel in. De geur van deze collectie vind ik helaas niet zo lekker, maar de producten werken verder wel erg goed!

Een tube van 30ml kost 8,00 euro.

fullsizeoutput_662

Vakje 21 Aromachology Repairing Shampoo

Woensdag kreeg ik deze shampoo. Ik was helemaal enthousiast aangezien ik nog geen haarproducten had gehad. In deze shampoo zitten vijf oliën die allemaal helpen tegen droog en beschadigd haar. Ik moet al mega lang naar de kapper en heb altijd last van pluizig haar, dus deze shampoo komt als geroepen. Hij ruikt echt super lekker. Verder werkt hij goed, hij schuimt niet enorm, maar zorgt wel dat mijn haar minder pluizig is, flink wat volume krijgt en mooi glanst. Mooie bijkomstigheid is dat er geen siliconen in deze shampoo zitten!

Een fles van 300ml kost 18,00 euro.

fullsizeoutput_65e

Vakje 22 Gentle Toner

Volgens mij zijn ze echt heel blij met deze collectie, want ik kreeg er nog een product van! Deze toner verwijdert make-up resten en maakt de huid schoon, zacht en heerlijk fris. Dat is wat de website belooft. De toner ruikt lekker bloemig door de sinaasappel- en korenbloem bloesem die erin zitten. Verder zit er geen alcohol in, wat natuurlijk erg goed is. Ik ben heel blij met deze toner. Hij maakt mijn huid inderdaad goed schoon en zorgt dat hij lekker zacht aanvoelt. Doordat er geen alcohol in zit, wordt mijn huid ook niet trekkerig.

Een fles van 200ml kost 17,00 euro.

fullsizeoutput_660

Vakje 23 Rose Hand and Nail Cream

Gister kreeg ik deze handcrème, deze aflevering staat duidelijk in het teken van de handcrèmes. Deze handcrème ruikt naar rozen en kun je ook voor je nagels gebruiken. Er zitten uiteraard rozen in, verder zit er ook nog shea butter in en vitamine E. De crème voedt de handen en versterkt de nagels. Ik vind hem erg lekker zoet ruiken, echt naar rozen. Hij trekt snel in.

Een tube van 30ml kost 8,00 euro.

fullsizeoutput_65f

Vakje 24 Fleurs de Cerisier eau de toilette

Vandaag mocht ik het allerlaatste vakje openen. Hierin vond ik, zoals het hoort, het grootste product. Een heerlijke eau de toilette voor de kerstdagen. Hij is uit de collectie waar ik ook al een douche gel en body lotion van ontving. Hij ruikt echt heel erg lekker. Wel erg zoet en bloemig, het is dus best een jonge geur, maar desalniettemin vind ik hem echt lekker!

Een flesje van 75ml kost 48,00 euro.

fullsizeoutput_665

Hier nog een keer alle producten bij elkaar. Wat heb ik toch veel mooie producten gekregen! Ik vind de adventskalender zeker geslaagd! Wel vind ik het erg jammer dat ik maar drie producten van hun gezichtsverzorging heb ontvangen en maar één product van hun haarverzorging. Toch vind ik het een heel leuke manier om een merk te leren kennen en ook te ontdekken welke producten ik wel fijn vind en welke juist helemaal niet. Mijn drie favorieten zijn; de ultra rich face cream, relaxing shower gel en ultra rich foot cream.

Vergeten jullie niet Malou haar laatste update over de asos advent calender hier te lezen? Heb je een van de andere delen gemist? Dan kun je ze hier alsnog bekijken; één, twee en drie.

Morgen komt er geen nieuw artikel aangezien ik dan kerst met mijn familie vier en jullie denk ik ook. Mijn eerst volgende artikel zal dus op 1 januari 2017 online staan. Daarom voor nu een erg fijne kerst gewenst en een gezond en gelukkig 2017!

 

X

Vorige bericht
Volgende bericht

4 Comments

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  24 december 2016 at 08:07

  Wauw jouw laatste ding was een klapper! De mijne dus niet, haha. Maar wat een leuke dingetjes heb je gekregen. En niks voor in de douche, ook al zo fijn! Malou x

  • Reply
   Marieke
   24 december 2016 at 08:09

   Ja mooie producten he! Ben er heel blij mee, vooral die parfum natuurlijk ☺

 • Reply
  ModaSplash
  24 december 2016 at 22:12

  Leuke producten!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge