Bloggersdate: Ontbijten met Malou in Leiden

Een van de leukere dingen aan bloggen vind ik met andere bloggers meeten. Twee weekjes geleden sprak ik af met Malou van Blonde Blossom in Leiden.ย 

Ontbijten bij ROOS

We spraken vroeg in de ochtend af om lekker te ontbijten bij ROOS. Roos is een super leuk tentje in het centrum waar het, toen we aankwamen, stampesvol zat. Iedereen was uitgebreid aan het brunchen en Malou en ik schoven aan een van de laatste legen tafeltjes aan. Doordat het zo druk was duurde het allemaal wat langer, maar dat mocht de pret niet drukken. Moet je die wentelteefjes zien!! Die waren echt mega lekker en zo vullend. Malou had scrambled eggs met avocado en bacon, dat zag er ook echt super goed uit. Onder het genot van een verse jus d’orange brachten we elkaar weer op de hoogte van onze levens.

Daarna was het tijd om foto’s te maken. Het was mega koud, maar het zonnetje scheen en het licht was prachtig. We beten ons dus maar door de kou heen en deden onze jassen uit. Tijd om die outfits te laten shinen! Malou maakte weer prachtige foto’s van me en ik maakte ook, hopelijk, wat leuke foto’s van haar.

Voor de laatste locatie ging ik samen met Malou op zoek naar een trappetje. Ik wilde namelijk heel graag als een echte blogger op zo’n trappetje zitten. Het trappetje vonden we langs een statige gracht en ik ben zo blij met de foto’s! Missie geslaagd.

Op de foto’s draag ik een tweedehands jurkje, origineel van de Mango, maar gescoord bij ‘Het Goed’ in Deventer. Een vestje van Friday’s Project en schoenen die ik kocht bij een boutique in Zutphen voordat ik overstapte op fair fashion.

Het was weer echt een geslaagde date. Malou en ik kennen elkaar al flink wat jaar en ik ben daarom super blij dat het ons nog steeds lukt om contact te houden. Juist de vriendinnen die jou door en door kennen en die jij ook door en door kent (volg je het nog?) zijn zo ontzettend belangrijk. Soms vergeet ik dat even.. Deze date hielp me daar weer aan herinneren!

X

Vorige bericht
Volgende bericht

10 Comments

 • Reply
  Hermien - KouweKleren
  6 maart 2018 at 11:06

  Hmm ik kan niet wachten tot het weer lente is en de wentelteefjes bij Roos weer met rood fruit zijn. Maar deze zien er ook heerlijk uit! Die Leidse grachten staan je goed! Je zier er geweldig uit.
  Hermien – KouweKleren onlangs geplaatst…Warme truien koop je natuurlijk tweedehandsMy Profile

  • Reply
   Marieke
   7 maart 2018 at 14:13

   Ooohh dat klinkt ook echt super lekker! hmm, dankjewel <3

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  6 maart 2018 at 11:42

  Het was zo leuk om je weer te zien! Ik vind de foto’s echt heel goed gelukt, je bent ook zo mooi. Superlief trouwens dat laatste stukje, ik vind het echt heel lief geschreven. Malou x
  Malou | Blonde Blossom onlangs geplaatst…De perfecte Utrechtse hotspot voor modemeisjesMy Profile

  • Reply
   Marieke
   7 maart 2018 at 14:13

   Jaa ik vond het ook heel leuk! hahah dankjewel lieverd!

 • Reply
  Jessica J.
  6 maart 2018 at 14:36

  Die wentelteefjes zien er zรณ lekker uit! En wat een mooi artikel, dit. Fijn om te lezen dat jullie nog steeds zulke goede vriendinnen zijn. ๐Ÿ™‚
  Jessica J. onlangs geplaatst…Waarom ik de Minimalism Challenge aangaMy Profile

 • Reply
  Marieke
  6 maart 2018 at 18:32

  Ah wat een leuke foto’s! Je ziet er zo blij uit, ik hoop dat dat ook zo is ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚
  Marieke onlangs geplaatst…Meet my life – 2018 tot nu toeMy Profile

  • Reply
   Marieke
   7 maart 2018 at 14:14

   Aahh dankjewel! Dat is zeker zo!

 • Reply
  Linda - Zaailingen
  6 maart 2018 at 21:46

  Je lacht รฉcht op die foto’s! Heel mooi ๐Ÿ™‚
  Linda – Zaailingen onlangs geplaatst…Logeren in het WaterlandhuisjeMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge