Capsule wardrobe: winter update

Brrr, de afgelopen weken is het opeens met vlagen écht koud! Gelukkig heb ik net mijn capsule wardrobe geupdate en ben ik helemaal klaar voor de kou. In dit artikel laat ik je een van mijn nieuwe outfits zien. 

Een ‘bijzondere’ top

Voor mijn winter capsule wardrobe was ik nog op zoek naar een ‘bijzondere’ top. Ik heb graag vooral basic items in mijn garderobe en dan een aantal ‘statement’ items om mijn outfit net wat anders te kunnen maken. Alleen mistte ik dus nog zo’n top voor in de winter. En dus ging ik op zoek naar een mooie top, ik vond hem bij People Tree in de sale en kocht hem voor ongeveer 30 euro. People Tree is een super mooi duurzaam merk waar ze kwalitatieve items hebben. Ik ben dan ook zeer te spreken over de top; hij zit mega lekker, combineert makkelijk weg en is toch net wat anders dan normaal.

Met Malou in Utrecht

De foto’s maakte ik samen met Malou in Utrecht. Tijdens het ronddwalen naar mooie foto plekjes, vonden we dit statige huis. Dit passte perfect bij mijn outfit vond ik. Ik had namelijk ook nog een wat nettere kokerrok aan. Ik weet eerlijk gezegd niet van welk merk hij is, dit is er namelijk uitgeknipt door een vriendinnetje die de vorige eigenaresse was. Hij zit ook super comfortabel, maar met een paar hakken eronder is hij echt netjes en elegant. Dit mistte ik nog in mijn garderobe, zoals ik in het artikel over mijn winter wishlist al vertelde.

De oorbellen die ik draag zijn ook van People Tree en kocht ik bij de Waar. Ze zijn fair geproduceerd en van echt zilver. Van dichtbij zie je nog heel goed de plekken waar er op het metaal geslagen is. Doordat ze best groot zijn, vallen ze echt op. Dat vind ik juist heel leuk, ik heb namelijk vooral kleine subtiele oorbellen. Nu kan ik wat meer afwisselen.

Naast deze items kocht ik ook nog een beige trui met een leuk patroon erin gebreid en een rode v-nek top voor in mijn capsule. Eigenlijk ben ik nu wel voorzien voor dit seizoen, maar over een paar dagen ga ik naar Berlijn. Met alle hotspots die ik daar afgelopen lente ontdekte, kom ik vast niet met legen handen thuis…

X

 

Vorige bericht
Volgende bericht

2 Comments

 • Reply
  Hermien - KouweKleren
  13 februari 2018 at 10:57

  Mooie top! Het kan soms lastig zijn om meer opvallende stukken te vinden hè? Tweedehands lukt het me vaak wel, dat is ook fijn.
  Hermien – KouweKleren onlangs geplaatst…9x Wat er zo leuk is aan een kledingruilMy Profile

  • Reply
   Marieke
   19 februari 2018 at 12:48

   Dankjewel! Ja vooral nieuw en fair, maar tweedehands lukt inderdaad meestal al beter!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge