De binnenkomer

Vorige week zondag was ik met Evert in Alkmaar. De rede dat we daar waren is een verhaal apart, het komt erop neer dat mijn koffer een leuke uitstap per trein naar Alkmaar heeft gemaakt vorig weekend. Toen Evert en ik in Alkmaar waren besloten we er maar direct een gezellig dagje van te maken. Te beginnen met een lekker lunch. 

Ik had al even online gekeken naar leuke tentjes. En zo kwam ik bij De Binnenkomer terecht. Ze werden door meerdere blogs aangeraden, dus dat moesten we proberen!

thumb_img_4410_1024

Het is een ontzettend gezellig tentje met een mis match interieur uit de kringloop. Het zat stamp en stamp vol. Zo vol, dat Evert en ik maar op het terras zijn gaan zitten. Genietend van, waarschijnlijk, het laatste najaarszonnetje van dit jaar bestelden we een cappuccino.

thumb_img_4412_1024

Na wat getob ging ik voor de vegetarische Clupp Sandwich met asperges, hummus, kaas en wat sla. Hij was echt heel erg lekker en vooral de onverwachte combinaties vond ik leuk. Hij was erg fris door de kaas, citroen en asperges, maar ook lekker stevig door het volkoren brood en de lekker gekruide hummus. Evert had een uitgebreide omelet met van alles erin wat ook een succes was.

thumb_img_4415_1024

Ik kan de Binnenkomer erg aanraden. Ze hebben een heel fijne sfeer weten te creëren binnen en buiten, de bediening is ontzettend aardig. En het aller belangrijkste natuurlijk, het eten was heel lekker, met een fijn prijsje en er is een grote keuze.

Het was een heel fijn dagje met heerlijk weer. X

Vorige bericht
Volgende bericht

6 Comments

 • Reply
  naomiinwonderland
  15 november 2016 at 16:24

  Klinkt alvast héérlijk! En goed teken dat het zo vol zat

 • Reply
  Clairecodi
  17 november 2016 at 17:36

  Ziet er lekker uit! Ik heb nog nooit een vega Club Sandwich gehad.. lijkt me wel erg lekker.

 • Reply
  Demi | StudioKOOK
  24 november 2016 at 17:29

  Super leuk om te lezen. De Binnenkomer is terecht een échte hotspot! Mocht je Alkmaar nog eens bezoeken en op zoek zijn naar andere leuke tentjes, dan heb ik nog wel wat leuke adresjes voor je.

  • Reply
   Marieke
   24 november 2016 at 20:50

   Leuk, ik zal het laten weten!

 • Reply
  Wanderhabit - Roos
  27 november 2016 at 11:32

  Wat ziet dat er leuk (en lekker) uit! Ik ben nog nooit in Alkmaar geweest, maar mocht ik er ooit komen dan weet ik wel waar ik heen ga.

  • Reply
   Marieke
   27 november 2016 at 12:56

   Ja dat moet je zeker doen!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge