Eén jaar Bluebell Forest vier ik met cadeautjes!

Precies een jaar geleden vertrok ik naar Nepal en werd Bluebell Forest geboren. Toen nog ‘Marieke door Nepal’, een blog specifiek over mijn reis door Nepal voor vrienden en familie. Vandaag wil ik graag terugkijken op afgelopen jaar en, zoals de titel al verklapt, heb ik aan het eind van dit artikel nog iets leuks om vandaag te vieren!

Marieke door Nepal

Een jaar geleden vertrok ik dus naar Nepal. Een ervaring die heel veel voor mij betekend. Als ik er nu op terug kijk, zie ik pas echt wat het me gebracht heeft. Niet alleen heb ik prachtige mensen ontmoet en van alles meegemaakt, Nepal heeft ook gezorgd dat ik van een onzeker en verlegen meisje ben gegroeid naar een iets minder onzeker en stuk minder verlegen meisje.

In Nepal hield ik ijverig mijn blog bij, om zo iedereen hier in Nederland op de hoogte te houden. Dat was leuk, ik had er echt plezier in. Toen ik terug in Nederland was verwaterde dat een beetje. Ik ging weer aan het werk, maakte plannen voor mijn studie en mijn blog schoot er dus een beetje bij in. Tot dit najaar, toen realiseerde ik mij dat ik dit toch echt heel erg leuk vind. Dat was ook het moment waarop ik besloot om me niet meer te schamen voor mijn blog en het aan iedereen te vertellen. Vanaf toen ging het hard, van een paar bezoekers per week ging ik naar tientallen bezoekers per dag. Dat was het moment waarop ik dacht: dit wil ik voor langere tijd gaan doen, ik koop een domein!

En nu zijn we hier, een jaar later. Om dat te vieren heb ik twee Utrechtse bedrijven benaderd (we moeten natuurlijk ook nog vieren dat ik nu eindelijk in Utrecht woon). Twee bedrijven waar ik heel veel bewondering voor heb, namelijk uitgeverij SNOR en de Yoghurt Barn.

Uitgeverij SNOR

Uitgevrij SNOR is een uitgever die alle dagelijkse klusjes net iets leuker wil maken. Sinds 2006 maken zij de meest prachtige boeken. Je kan bij ze terecht voor kookboeken, familie boeken, lifestyle boeken en nog veel meer. Daar houd het niet op, sinds november hebben zij namelijk een heuse SNOR fabriek in Utrecht. Een super leuke hotspot waar je terecht kan voor al hun producten, workshops en lekkere koffie. De SNOR fabriek is gevestigd in de oude NS-loods. In de SNOR fabriek vind je verder ook nog een galerie, zeefdrukkerij, uitgeverij en verschillende ateliers. Wat ik heel leuk vind aan dit concept is de combinatie tussen al die verschillende dingen. Dit maakt het echt een must-visit, je kan er namelijk voor alles terecht!

P1040418
P1040413
P1040408

Van Uitgeverij SNOR heb ik een prachtig boek gekregen om aan jullie te verloten. ‘Likeur & Limonade 60 drankjes om helemaal zelf te maken‘ door Rian Nix is een kookboek met ontzettend veel heerlijke recepten voor allerlei verschillende drankjes. Aan het begin van het boek vind je een uitleg over alle algemene ingredienten en technieken waarna je op alfabetische volgorde zestig heerlijke drankjes kan vinden. Alle recepten zijn heel mooi en grafisch weergegeven met prachtige tekeningen en een duidelijke uitleg. Als je een keer wil uitpakken voor je bezoek, dan weet je zeker dat je hier iets in zult vinden! Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik wel een beetje jaloers zal zijn op de winnaar!

Yoghurt Barn

En dan de Yoghurt Barn, zoals vele van jullie waarschijnlijk wel weten werk ik hier. De Yoghurt Barn werd opgericht door Wouter en Esther nadat zij in Spanje fronzen yoghurt ontdekte. Dat moest ook naar Nederland! Vooral ook omdat wij hier in Nederland mega veel yoghurt eten! De eerste Yoghurt Barn werd een feit op de Neude in Utrecht en stukje bij beetje beginnen ze heel Nederland te veroveren. Bij de Yoghurt Barn kun je terecht voor een heerlijk zelf samengesteld yoghurtje of een van de specials, verder verkopen ze ook goede koffie, açai bowls, hot oats, smoothies, lekkere gebakjes en, natuurlijk, frozen yoghurt. Wat ik zo mooi vind aan de Yoghurt Barn is dat zij duurzaamheid ontzettend belangrijk vinden. Zo wordt er gebruik gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic, groene energie en is al het houd FSC gekeurd. Daarnaast zijn ook alle yoghurts biologisch en zoveel mogelijk van de toppings.

Natuurlijk is het lastig om een yoghurtje naar een van jullie op te sturen. Daarom mag ik aan een van jullie een cadeaubon van de yoghurt barn ter waarde van 7,50 euro geven. Daarmee kan een van jullie dan lekker komen genieten in een van de barns (als dat Utrecht Centraal is zie je mij misschien ook nog).

Win actie

Natuurlijk vragen jullie je nu allemaal af wat jullie moeten doen om te winnen. Dat zal ik jullie even uitleggen:

 1. Laat een reactie achter, hier in de comments, waarin je vertelt welke van de twee prijzen je graag zou willen winnen. Zorg dat je hierbij een geldig e-mail adres invult, zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt!
 2. Voor extra credits kun je mij volgen op instagram, facebook en bloglovin’. Dit is niet verplicht.
 3. Je kan meedoen t/m zondag 26 februari 23:59. Op maandag 27 februari zal ik dan de winnaar mailen.

Ik vind het super leuk dat ik deze mooie cadeautjes mag geven!

X

Dit artikel is een samenwerking met uitgeverij SNOR en de Yoghurt Barn. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Vorige bericht
Volgende bericht

23 Comments

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  12 februari 2017 at 09:11

  Ohhhh dat boek! Hmmmm die wil ik wel winnen, dat lijkt me heerlijk. En als jij dan bij mij komt kun je gelijk profiteren van mijn prijs ;). Ik volg je natuurlijk al op alle drie! Malou x

 • Reply
  Lisette Dits
  12 februari 2017 at 09:34

  Het lijkt mij fantastisch om het boek te winnen!!

 • Reply
  KouweKleren
  12 februari 2017 at 10:39

  Hiep hoera, eet je vandaag zelf ook wel een taartje om het te vieren? Het verbaast me dat ik dit boek van SNOR niet ken, want ik ben erg fan van hun boeken en nog meer van likeurtjes brouwen. Ik houd het altijd bij mijn paar klassiekers (tia maria, cointreau, perenlikeur en kaneellikeur) dus ik zou graag meer leren! (Ik volg je overal al met plezier).
  KouweKleren onlangs geplaatst…Liedjes die zorgen dat ik de wereld wil verbeterenMy Profile

  • Reply
   Marieke
   12 februari 2017 at 16:25

   Ik zat zelf meer aan de nieuwe witte frambozen chocola van tony te denken 😉

 • Reply
  Maryse
  12 februari 2017 at 22:00

  Ja, ik wil wel eens een keertje bij de Yoghurt Barn op bezoek! Ik loop er altijd langs, maar ja, deze arme student heeft daar natuurlijk geen geld voor…
  Super trots op je meid, gil het maar van de daken (dat over je blog dan hè?) 😉
  Liefs, Maryse!

  • Reply
   Marieke
   13 februari 2017 at 12:27

   haha dankjewel lieverd!

 • Reply
  Claire
  13 februari 2017 at 10:42

  Gefeliciteerd met je éénjarig bestaan! Inderdaad aan iedereen vertellen over je blog, is toch super leuk?! Ik merk dat mensen er vaak positief op reageren. Gaaf trouwens die reis naar Nepal joh. Ben jaloers! (: Ik zou het boek ‘Likeur & Limonade’ graag willen winnen! Ik maak weleens cocktails maar verder dan een mojito kom ik niet haha. Lijkt me heel leuk om verschillende drankjes uit te proberen.
  Claire onlangs geplaatst…Realizd: Ik kijk meer dan twee uur per dag op mijn telefoonMy Profile

  • Reply
   Marieke
   13 februari 2017 at 12:26

   Ja, toch vind ik het altijd spannend haha. En die reis, die was zeker gaaf 😉

 • Reply
  Galina
  15 februari 2017 at 11:14

  Van harte gefeliciteerd met het eenjarige bestaan van je blog!! Ik heb mijn blog ook heel lang voor me gehouden, dus weet precies wat je bedoelt en het was fijn om het te kunnen vertellen 🙂 Er is geen yoghurt barn in Maastricht en omstreken voor zover ik weet, dus zou graag meedoen voor het boek. Zo een beetje al mijn vrienden drinken cocktails, dus zou leuk zijn om ze eens te kunnen verrassen met een zelfgemaakte creatie 🙂

  • Reply
   Marieke
   15 februari 2017 at 21:42

   Dankjewel! Ja dat is het inderdaad…

 • Reply
  Denise
  16 februari 2017 at 13:22

  Gefeliciteerd dat je blog een jaar bestaat! Ik heb je gevolgd op instagram en bloglovin’. Aangezien ik net pas je blog ontdekt heb, vind ik het oneerlijk om mee te doen aan de winactie, dus ik laat deze voor me voorbij gaan zodat anderen meer kans hebben om te winnen. Succes met de winactie en je blog! Ik kom zeker nog een keertje terug.
  Denise onlangs geplaatst…Waarom lenteweer mij helemaal happy maaktMy Profile

  • Reply
   Marieke
   16 februari 2017 at 19:55

   Dankjewel en wat leuk! En deze win actie staat open voor iedereen, dus wat mij betreft mag je net zo goed meedoen als iemand die mij al het hele jaar volgt! Ik vind het uiteraard wel erg lief van je 😉

 • Reply
  sherry
  16 februari 2017 at 22:54

  Gefeliciteerd! Mij maakt het niets uit. Ik kan niet kiezen.

 • Reply
  Roos
  17 februari 2017 at 09:04

  Gefeliciteerd met het eenjarig bestaan Marieke! Pfoeh, het lijken mij allebei hele fijne prijzen! Toch ga ik kiezen voor de cadeaubon van Yoghurt Barn, aangezien ik hier heel graag kom én hij binnenkort in mijn stadje (Nijmegen) komt 🙂 Ik volg je al op Instagram en ga je nu even volgen op Bloglovin, zodat ik geen posts meer hoef te missen.
  Roos onlangs geplaatst…Hotspot Den Haag: Walter BenedictMy Profile

  • Reply
   Marieke
   17 februari 2017 at 11:54

   Dankjewel! Ik vind het zo leuk dat ze ook eindelijk een beetje meer die kant op gaan 🙂

 • Reply
  Marieke
  17 februari 2017 at 18:44

  Hoi!! Ik doe heel graag mee voor het boek 🙂 Lijkt me inderdaad echt een super mooi boek! Ik volg je uiteraard al 😀 Fijn weekend!

 • Reply
  Jette-Majlen
  21 februari 2017 at 21:47

  Ik ga voor de cadeaubon van de yoghurtbarn! Kom ik je opzoeken als je werkt ❤

 • Reply
  Wietske
  25 februari 2017 at 21:20

  Allereerst gefeliciteerd! Op naar het 2e jaar! Wegens vakantie een tijd niet op internet gezeten, maar beter laat dan nooit! Mijn voorkeur gaat uit naar de yoghurt barn cadeaubon!

 • Reply
  Merel
  28 februari 2017 at 08:55

  Oeps! Natuurlijk lees ik dit veelste laat 🙁 leuke actie en alsnog gefeliciteerd!

  • Reply
   Marieke
   28 februari 2017 at 18:10

   oh he, ik heb inderdaad net de winnaars gemaild. Volgende keer beter! Dankjewel 🙂

  Leave a Reply

  CommentLuv badge