Gegeten in maart: vaak uit eten en in de Yoghurt Barn

Jeetje wat gaat de tijd hard. Ik zeg het iedere maand, maar zo beleef ik het ook echt! Deze maand ging ik echt super vaak uit eten, kijk je mee?

Yoghurt Barn

Deze maand kies ik voor een andere opbouw van het artikel. Want toen ik even tot al mijn foodfoto’s aan het scrollen was, viel mij een ding heel erg op. Bijna alle foto’s waren van dingen die ik op mijn werk, in de Yoghurt Barn, gegeten heb.. Daarom beginnen we met een kopje waarin ik jullie vol spam met al die heerlijke yoghurt creaties.

IMG_5187
IMG_5220
IMG_5179
IMG_5225

Zoals je misschien wel kunt zien, wordt ik altijd echt mega gelukkig van het opmaken van de yoghurtjes! Al die kleuren en verschillende smaken, ik probeer er altijd een groot feest van te maken voor mijzelf haha. Afgelopen maand had ik het weer erg druk. Een van de redenen waarom dit artikel ook ietsje later is. Ik ben op dit moment bezig met een mega intensief traject op mijn opleiding en dat vraagt veel uren. Op mijn kamer lukt het mij lang niet altijd goed om te studeren, dus daarom vlucht ik dikwijls naar de barn waar ik dan even lekker kan knallen onder het genot van een cappuccino of yoghurtje.

Vaak uit eten

Naast al het studeren ging ik ook mega vaak uit eten. Ik ontdekte bijvoorbeeld Kimmade in Utrecht. Een Vietnamees restaurant waar ze veel vega(n) opties hebben. Samen met een vriendinnetje sprak ik hier af om lekker bij te kletsen. Het eten beviel echt heel erg goed en voor een kleine 20 euro kun je hier heerlijk eten, helemaal top als student dus! Met een ander vriendinnetje lunchte in bij Rabarber, een van mijn all time favourites. Zij was vier maanden op reis geweest. Het was dus echt heerlijk om weer goed bij te kunnen kletsen!

Deze maand was mijn vriend jarig. Om dit te vieren gingen we met zijn hele gezin uit eten bij ’t Postkantoor in Delft. Ook dit was echt heel erg lekker. Ze hadden goede vega opties en vooral de desserts waren echt intens lekker. Hierboven een mega slechte foto van mijn dessert.

En verder

Naast al dit werkte ik deze maand op Café Theater Festival, waar we eten kregen. Ik voelde me een beetje ongemakkelijk om hier foto’s van te maken, maar geloof me; het was lekker! Sowieso was het heel leuk om weer op een festival te werken. Soms is het gewoon heel erg fijn om even in praktijk te doen waar je voor studeert, zodat je kunt voelen ‘oja, hier doe ik het voor’.

Als ik thuis at, was het vaak met vriendinnen deze maand. Ik kookte twee keer een super lekkere curry met aubergine en spinazie en toen mijn moeder kwam eten, aten we weer spinazie. Ik vind dat zo lekker! Dit keer maakte ik het met ei en bulgur met daardoorheen citroen en asperges.

Als ik er zo op terugkijk heb ik weer echt een intens drukke maand achter de rug… Maar wel een echt leuke, waarin ik weer veel vriendinnen zag en veel super leuke dingen heb gedaan. Soms moet ik mijzelf echt even dwingen om rustig te zitten en te beseffen hoe fijn mijn leven is. Soms heb ik de neiging om zo door te razen dat ik vergeet om te genieten, terwijl ik alles wel heel leuk vind. Dit weekend zit ik lekker in Londen met mijn vriend, fijn even weer tot rust komen en lekker weg. Volg me vooral ook op Instagram, ik heb de neiging om op reis véél meer op Instagram te zetten!

X

Vorige bericht
Volgende bericht

2 Comments

 • Reply
  Zahra
  30 maart 2018 at 23:17

  Heerlijk Mariek, ziet er goed uit allemaal. Fijn dat je inderdaad ook lekker de tijd neemt om stil te staan om te genieten tijdens je drukke leven, haha! Veel plezier in Londen,
  Liefs

  • Reply
   Marieke
   2 april 2018 at 12:48

   Haha, ja ik doe mijn best.. Dankjewel! kus!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge