Ik ben terug!

Het is een tijdje stil geweest op Bluebell Forest, maar vandaag is er eindelijk weer een artikel! Kijk je mee naar mijn plannen voor de zomer?

De laatste loodjes wegen het zwaarste

De afgelopen weken waren erg pittig voor mij. Vandaar de stilte hier, ik kon het er echt even niet bij hebben en dat is volgens mij helemaal prima. Gelukkig heb ik afgelopen weekend de laatste hand gelegd aan mijn aller-, aller-, allerlaatste deadline en is het nu een kwestie van een afrondende week met vooral leuke dingen. En dan is het eindelijk echt vakantie.

Eindelijk vakantie

Ik heb hier dus echt intens erg naartoe geleefd. Afgelopen jaar was fantastisch, leerzaam, intens, leuk en heel erg zwaar. Alles wat ik heb meegemaakt moet ik even gaan verwerken merkte ik de afgelopen weken. En waar kan dat nou beter dan niet in Nederland? Ik heb echt een super toffe vakantie voor de boeg liggen. Ik ga heel veel van Europa zien en hopelijk lekker uitrusten. Waar ik precies heenga, houd ik nog even geheim. Ik heb namelijk een leuk idee voor mijn blog. Tijdens mijn vakantie wil ik weer meer gaan bloggen en jullie meenemen door Europa. Ik beloof niet een precies aantal artikelen per week, maar zal ervoor zorgen dat het een leuke serie wordt! Natuurlijk inclusief duurzame tips en mooie ervaringen.

Volgend jaar

Volgend jaar is allemaal nog niet helemaal zeker. Ik heb nu in ieder geval bijna het Honourstraject afgerond en zal dit dus volgend jaar niet meer doen. Zoals het er nu uitziet, ga ik een actiever jaar op mijn vereniging tegemoet met een toffe commissie en misschien zelfs wel een aantal eerstejaars onder mijn hoede. Daarnaast ga ik een leuke minor aan de HKU volgen. Daarmee ga ik een project doen in het buitenland, waar dat precies gaat zijn weet ik nog niet en hoe lang ook nog niet. Ik houd jullie op de hoogte!!

Hopelijk weten jullie nu weer ietsjes beter hoe het met mij gaat. Ik merk dat ik weer heel veel zin heb om mij in de bloggerswereld te storten, tot snel!

X

Vorige bericht
Volgende bericht

1 Comment

 • Reply
  Jessica J.
  3 juli 2018 at 11:36

  Je reis klinkt erg bijzonder! Ik ben benieuwd hoe je het gaat uitwerken op je blog.
  Jessica J. onlangs geplaatst…Crystal Spring | Salt of the Earth Natural Roll-On DeodorantMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge