Capsule Wardrobe: Lente Wishlist

Dit weekend hebben we al van een paar zonnestralen mogen genieten, maar volgend weekend schijnt het helemaal fantastisch weer te worden. Tijd om een lente wishlist voor mijn capsule wardrobe samen te stellen. Kijk je mee?

Ondanks dat ik echt heel erg kan genieten van winters weer, kan ik ondertussen echt niet meer wachten totdat het weer lekkerder weer wordt. Ik verheug me zo op de terrasjes die weer overstromen van de mensen, vrolijke gezichten op straat en barbecues met lange gesprekken erna. Dit alles natuurlijk het liefste vergezeld met een paar mooie nieuwe fair fashion aanwinsten.

Lente Wishlist

 1. De afgelopen vijf jaar heb ik zo ongeveer geleefd in mijn mom jeans van de H&M. Iedere keer als hij weer schoon was, was het het eerste dat ik aandeed. Hierdoor is hij ondertussen alleen wel echt ontzettend gesleten… Zo erg dat je nu door de bovenbenen heen kunt kijken als je het tegen het licht houdt. Tijd voor een nieuwe dus en dit keer fair! Op dit moment zoek ik nog zo nu en dan tussen de stapels tweedehands Levi’s bij de Episode in Utrecht. Als ik daar over een tijdje nog niet geslaagd ben, dan staat deze van Armed Angels hoog op mijn lijstje. Mede omdat ik weet dat zij echt fantastische kwaliteit leveren.
 2. Een ander pareltje dat ik tegenkwam tijdens mij zoektocht naar een mom jeans, was deze jurk van Armed Angels. Kijk nou hoe elegant hij is! Ik heb eigenlijk nog niet echt een jurk over, maar er zijn wel jurken die over niet al te lang versleten zijn. Deze onthoud ik dus nog eventjes, maar staat zeker op mijn wishlist.
 3. Eigenlijk wil ik dit al super lang, maar ik heb nooit echt de tijd genomen om op zoek te gaan. Een mooi leren of spijker jack voegt zoveel toe aan je garderobe en je kunt er zo lang mee doen. Vooral in de lente is het ideaal om overal overheen te gooien. Iets waar ik de komende tijd dus zeker mijn ogen voor open houd. Mocht jij nou een fair versie van deze van de H&M tegenkomen, houd ik mij aanbevolen!
 4. Stiekem staat dit al veel langer op mijn lijstje. Een goede zonnebril waar ik jaren mee kan doen. Toen ik afgelopen najaar op mijn zonnebril ging zitten en hem daarmee ruïneerde, werd de behoefte natuurlijk alleen maar groter. Ik ben echt helemaal verliefd op de prachtige brillen van TOMS, maar dat wordt toch nog wel eventjes sparen.
 5. Dit vind ik vooral een super inspirerend kledingstuk. Het is een top van VETTA die je op super veel verschillende manieren kunt dragen, hierdoor past hij bij allerlei soorten aangelegenheden. Ik vind het heel gaaf als een merk op deze manier naar items kijkt en ben stiekem ook wel een beetje verliefd op dit bloesje geworden.
 6. Als laatste item op mijn wishlist staat deze top van Nude Ethics, dit is meer een zomerse casual top voor op vakantie. Iets wat ik best wel mis in mijn garderobe. Ik heb de neiging om veel classy dingen te kopen en loop er daardoor dikwijls formeel bij. Niet ideaal als je bijvoorbeeld op vakantie bent. De kleur van het patroon op deze top vind ik helemaal geweldig en ook de speelsheid van het patroon spreekt mij erg aan. Dit is een van de items waar ik vrij zeker van ben dat ik hem over een paar weken in mijn bezit heb.

Ik ben heel benieuwd wat jullie op je lente wishlist hebben staan. Benieuwd naar andere artikelen over mijn Capsule Wardrobe? Kijk dan even hier.

X

Vorige bericht
Volgende bericht

2 Comments

 • Reply
  Eva
  11 april 2018 at 12:18

  Hele mooie items inderdaad! Vind het soms wel lastig hoor, want ben best voorzien van items (ook zo’n soort jasje) maar die waren nog niet duurzaam terwijl ik daar nu wel meer focus op leg. Maar dan is iets nieuws duurzaams kopen minder duurzaam dan het oude, niet duurzame, gewoon ‘op’ dragen, toch?
  Eva onlangs geplaatst…Recept: No-bake lemon cheesecakeMy Profile

  • Reply
   Marieke
   12 april 2018 at 12:53

   Dankje! Snap ik, ik koop ook veel seizoenen helemaal niets hoor! Ik doe niet aan een hele nieuwe wardrobe ieder seizoen haha

  Leave a Reply

  CommentLuv badge