Nieuws

Verassing! Een kort berichtje midden in de week. Ik heb namelijk wat spannende dingen die achter de schermen bezig zijn en die ik graag met jullie wil delen.

Ten eerste ben ik heel blij dat ik weer actief aan het bloggen ben. Ik merk dat ik er echt heel erg van geniet en dat ik het zie als mijn hobby naast mijn studie. Mijn blog loopt daarbij ook ontzettend goed. Dat is natuurlijk een hele leuke stimulans. Ik heb onderhand iedere dag meerdere bezoekers, steeds meer vaste bezoekers en de drie cijfers op Instagram bereikt. Ontzettend leuke natuurlijk en heel erg bedankt!

Dit zette mij aan het denken, ik ben onderhand al zeker anderhalf jaar aan het bloggen en vind het nog steeds mega leuk. Hoogstwaarschijnlijk is dit dus een blijvertje. Dan nu het nieuws….. In de kerstvakantie ga ik hard aan de slag met mijn eigen domein. Ik zit hier nu een paar weken over na te denken en ben tot de conclusie gekomen dat het tijd is. Ik wil graag dat mijn blog nog meer gaat groeien en ik denk dat een eigen domein hier veel in zal helpen.

Waarom dan niet nu al, zul je je misschien afvragen. Nou daar heb ik een heel simpele reden voor; ik heb er nu even niet de tijd voor. Een domein kopen en daarna alles overzetten waarbij ik eerst een mooi thema zal moeten vinden kost gewoon flink wat tijd. Daarom zullen jullie nog even geduld moeten hebben, maar niet getreurd begin 2017 komt hij!

dsc_0068

Dit is nog niet alles. Voor een van mijn studiepunten op school moeten we zelf bedenken wat we gaan doen. Dit kan verdiepend zijn, maar ook verbredend. Zolang jij maar kan beargumenteren waarom het van belang is. Na lang wikken en wegen heb ik echt iets heel leuks bedacht! Namelijk een basiscursus inDesign. Dit is een grafisch programma waar je echt heel erg veel mee kan. Dit heeft niet alleen voordelen voor mijn opleiding, ik kan dan namelijk mijn verslagen helemaal fancy maken en doen alsof ik er verstand van heb, maar ik kan dit ook heel erg goed gebruiken voor mijn blog! Dat vind ik stiekem ook wel heel erg leuk, ik kan dan tekst in mijn foto’s zetten, mooie collages maken en dat soort dingen.

Afgelopen zondag was het eerste advent en morgen is het de eerste van december. De feestmaand is nu dus echt aangebroken. En dat betekent voor mij niet alleen heel veel eten en leuke dingen doen, nee ik heb ook mijn eerste samenwerking in december! Ik en Malou hebben namelijk een super leuk idee bedacht. We hebben afgelopen maand allebei een beauty adventskalender gekocht. Hierover komen 6/12, 12/12, 18/12 en 24/12 artikelen online, zo tellen we samen met jullie af tot kerst. Malou kocht een kalender bij de Asos en ik heb er een van l’Occitane. Wat het misschien wel extra leuk maakt is dat ik dit naast mijn zondag artikelen zal doen, dus vier extra artikelen deze maand voor jullie!

Ik hoop dat jullie net zoveel zin hebben in al deze veranderingen en nieuwe avonturen als ik!

X

Vorige bericht
Volgende bericht

11 Comments

 • Reply
  Wendy
  30 november 2016 at 15:49

  Gaaafff!!! 😀

 • Reply
  Lisa
  30 november 2016 at 17:15

  Leuk artikel! Ben benieuwd naar je website als je je eigen domein hebt toegepast! Het kost inderdaad wat tijd, dus dan kan je beter nog even wachten tot wanneer je er ook echt tijd voor hebt. En wiehoeee, bijna kerst! Ik ga met jou en Malou mee aftellen en ben benieuwd naar de artikelen over de adventskalenders! <3

  • Reply
   Marieke
   30 november 2016 at 17:39

   dankjewel voor je leuke reactie! Ja ik ben ook heel benieuwd hoe dat me gaat bevallen, heb er erg veel zin in!

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  30 november 2016 at 18:02

  Jaaaaaaa! Echt heel leuk Marieke xx

 • Reply
  Adventskalender l’Occitane (1) – Bluebellforest
  6 december 2016 at 06:58

  […] ik woensdag ik mijn artikel al vertelde doen Malou van Blonde Blossom en ik een samenwerking. Vandaag is het […]

 • Reply
  naomiinwonderland
  10 december 2016 at 16:36

  Super spannend! Veel succes alvast met je eigen domein enzo! HEEL erg leuk 😀

 • Reply
  Clairecodi
  16 december 2016 at 22:10

  Wat leuk!! Ben benieuwd naar je nieuwe blog, overzetten is volgens mij wel even geregel haha. Ik vraag me alleen wel af of je niet beter een Photoshop cursus kan doen ipv InDesign. InDesign is meer bedoeld als bewerkingsprogramma voor tijdschriften en flyers (print). Terwijl Photoshop voor vanalles is (: is maar een idee hoor! Maar ik heb beiden geleerd op school en merk dat Photoshop toch wat vaker gebruikt wordt.

  • Reply
   Marieke
   17 december 2016 at 13:43

   Ja daar heb ik ook over nagedacht, maar aangezien ik voor school veel verslagen moet schrijven en later in het werkveld oa subsidie aanvragen etc moet doen lijkt het me handig om daarvoor indesign te kunnen. Dus uiteindelijk hierop uitgekomen, snap wel helemaal wat je bedoelt!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge