Op de helft

Vandaag ben ik precies vier weken weg en ga ik over precies vier weken weer richting Nederland, wat gaat de tijd snel!

Afgelopen week heb ik helemaal niets bijzonders meegemaakt, ik ben veel in het weeshuis geweest omdat zij vakantie hadden vorige week en dat is nog steeds heel leuk. Afgelopen woensdag kreeg ik last van mijn keel en toen kwam daar op donderdag ook nog lichte koorts bij. Daarom ben ik vrijdag en zaterdag thuis gebleven en heb ik lekker uitgerust. Nouja lekker, eigenlijk helemaal niet want ik vind het echt verschrikkelijk om me zo te voelen en dan in een vreemd land de hele dag maar een beetje op mijn kamer te liggen. Ik heb nog steeds last van mijn keel en ben verkouden, maar voor de rest gaat het weer helemaal goed en ben ik gister en vandaag weer lekker bij de kinderen geweest.

Op de helft dus, de komende twee weken werk ik nog in het weeshuis. Ik heb het er zeker leuk, maar het idee om verder te gaan en niet meer iedere dag daar te hoeven werken vind ik ook heel leuk. Het werk is namelijk wel erg eentonig en eenzaam, aangezien niemand goed Engels spreekt. Daarna heb ik besloten om, in mijn eentje of met een ander meisje dat ik heb ontmoet dat is nog onzeker, naar het Chitwan National Park te gaan voor vier dagen waarna ik door reis richting Pokhara. Dan ben ik negen dagen in Pokhara, waarna ik nog een dagje in Kathmandu zal zijn om ‘afscheid te nemen’. En dan zit het er al weer op. Wat gaat het snel eigenlijk! Ik heb er geen spijt van, acht weken is precies lang genoeg voor me.

Niet zo’n lang verhaal vandaag, hopelijk beleef ik aankomende week weer wat mooie avonturen die ik met jullie kan delen.

Vorige bericht
Volgende bericht

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge