Persoonlijke update: School, Bluebell Forest en nieuwe kamer

Het is weer veel te lang stil geweest hier. Ik ben niet van het verontschuldigen, maar wil jullie wel weer even updaten. Met hernieuwde energie wil ik weer veel tijd in mijn blog gaan steken. Dit en meer in dit artikel. 

Hoe gaat het nu met me

Het is dus al even geleden dat ik wat online zette.. Dus, hoe gaat het nu eigenlijk met me? Nou ondertussen gaat het goed. Ik heb een drukke periode achter de rug met veel stress, maar daarover later meer.

Ik heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin op de vereniging. Ondanks dat ik er de laatste tijd weer iets minder ben, is het wel heel leuk op de momenten dat ik er ben. Ik ben een zogenoemd actief lid, aangezien ik in een commissie zit. Zo draag ik ook nog een en ander bij aan de activiteiten gedurende het jaar. Nu ik het weer iets rustiger heb ben ik van plan weer wat actiever te worden, beginnende met het helpen tijdens de nieuwjaarsreis die wordt gehost door (onder anderen) Utrecht.

Vorige week was ik alweer vijf jaar samen met mijn vriend.. Wat gaat de tijd toch verdomde snel! We bezochten een super goede voorstelling, Revolutionary Road van de Toneelschuur, en gingen lekker uit eten. Sowieso heb ik de afgelopen periode veel voorstellingen bezocht. Dit doe ik voor mijn opleiding, ik begin te neigen naar een specialisatie in theater, maar ook omdat ik het gewoon heel leuk vind. Ik bezocht bijvoorbeeld ook nog een voorstelling van Toneelgroep Amsterdam en NTGent.

Ik heb helaas geen foto van ons jubileum voor jullie, daarom hier een foto van het lustrum gala van de vereniging waar mijn vriend bij zit. Dit was een paar dagen voor ons jubileum en kan daarom ter illustratie ermee door, vind ik.

 

Stress op school

Zoals ik net al even zei, heb ik erg veel stress op school gehad. Ook dit weekend heb ik nog flink moeten blokken voor een hertentamen dat morgen is en een deadline die donderdag staat. Maar, als dat dan allemaal achter de rug is, dan heb ik wel lekker twee weken vakantie. Deze stress is direct ook de rede voor mijn afwezigheid hier geweest. Ik kon niet meer genoeg zin opbrengen om mooie artikelen te schrijven, iets dat ik heel belangrijk vind. Daarom is het een tijdje stil geweest. Gelukkig heb ik nu weer frisse zin!

Naast alle deadlines van de afgelopen maanden, volg ik ook het honourstraject op mijn studie. Zoals jullie weten. Hiervoor organiseerde wij aan het eind van november de open dag voor de opleiding en nu zijn we alweer druk bezig met een studiereis naar Berlijn. Super leuk natuurlijk, aangezien ik daar al eens ben geweest!

Verder ben ik ook nog bezig met een super tof project op school waarvan ik hoop dat ik het daadwerkelijk kan gaan uitvoeren. Hierover dus hopelijk over een paar maanden meer!

Kamer zoektocht

Tot nu toe dus overwegend positief nieuws, ondanks de stress en drukte heb ik het fijn. Halverwege november kreeg ik helaas iets minder leuk nieuws.. Ik moet mijn huis uit. Samen met al mijn huisgenootjes moeten we een ander plekje gaan vinden. En dat is dan ook direct het einde van ons leuke huisje, want een nieuw huis waar we met zijn allen in passen vinden is een onmogelijke taak in Utrecht. Ik ben dus weer hard aan het hospiteren. Ondertussen heb ik er vijf gehad en ik ben het al helemaal zat! Mocht je een leuk kamertje weten, houd ik mij dus aanbevolen!

Bluebell forest met Kerst

Mijn vaste upload dag is maandag, laat dit nou net eerste kerst dag zijn volgende week! Ik kijk er al helemaal naar uit, met mijn familie lekker eten en wandelen. Heerlijk! Ik hoop dat jullie ook allemaal leuke dingen gepland hebben. Omdat zo goed als iedereen op deze dag niet zijn dagelijkse rondje blogs zal doen, heb ik besloten om geen artikel online te zetten. Dit geeft mij ook direct wat ruimte voor mijn volgende punt.

Bluebell Forest in 2018

Nu ik weer met frisse zin begin met wekelijks bloggen, wil ik wel het een en ander veranderen. Ik houd ervan om mijzelf te blijven ontwikkelen en vind het daarom ook erg leuk om na te blijven denken over Bluebell Forest en hoe het allemaal nog beter kan. Sommige dingen blijven daarom hetzelfde en sommige dingen zullen veranderen. Als eerste de dingen die hetzelfde blijven;

 • Iedere maandag komt er een nieuw artikel online.
 • Ik blijf bloggen over duurzaamheid.
 • Mijn focus zal blijven liggen op het toegankelijk maken van duurzaamheid.
 • Ik maak zo nu en dan een uitstapje met een persoonlijk artikel.
 • Mijn capsule wardrobe blijft een terugkerend onderwerp.

En dan nu de dingen die veranderen;

 • De serie ‘bewuste veranderingen’ komt tot een eind. Ik vond het heel leuk om deze artikelen te schrijven, maar denk dat het voor nu goed is zo.
 • De categorieën boven aan de pagina zijn veranderd. Ik heb onder travel geen schifting meer tussen de verschillende steden waarover ik heb geschreven. Alleen nog maar: hotspots, foto’s kijken en Nepal.
 • Na wat op mijn eigen website te hebben gereflecteerd, viel mij op dat ik niet veel artikelen in de categorie ‘food’ heb staan. En aangezien ik zojuist een serie de deur heb gewezen, roep ik direct een nieuwe serie het leven in; Wat ik at deze maand. Iedere maand laat ik een paar highlights zien van de maaltijden die ik at met hier een daar een kort receptje erbij. Hopelijk is de categorie dan zo aangevuld!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn plannen vinden! Laat het me vooral weten in de reacties.

En dan voor nu nog een leuke mededeling; heb je de sneeuw op mijn blog al gezien?! Ik ben er buitengewoon blij mee!

X

Vorige bericht
Volgende bericht

1 Comment

 • Reply
  Jessica J.
  18 december 2017 at 13:24

  Die sneeuw is heel erg tof! Ik ben erg benieuwd naar ‘Wat ik at deze maand’. Succes met je zoektocht naar een kamer!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #82 • Pinguïnpas, Star Wars en kerstmarktenMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge