Een snelle update: Brussel, druk en ziek

Ondertussen is het drie weken geleden dat ik voor het laatste een artikel online zette. Wat gaat de tijd hard! Vandaag een snelle update!

Brussel

Ik vertelde het al op Instagram, twee weken geleden was de eerste reis met mijn vereniging een feit; we gingen een weekend naar Brussel! Ik zit sinds dit jaar bij een internationale vereniging en het bestuur hiervan zit in Brussel. Hen moesten we natuurlijk even bezoeken. Het was echt een heerlijk weekend! Iedere keer als ik met mijn vereniging ben, ben ik weer zo blij dat ik afgelopen zomer heb besloten om me hier in te schrijven.

Druk, druk, druk

De rede dat ik niet aan aan schrijven toe kom, is een algemeen bekend fenomeen; druk, druk, druk. De afgelopen tijd heb ik het zo ontzettend druk gehad. Ik had een aantal opdrachten op school die veel tijd kosten. Daarbij volg ik dit jaar het honours traject voor wat extra uitdaging, volgde ik een cursus grafisch vormgeven en ben ik weer begonnen met het volgen van yoga lessen. Behalve dat dit allemaal erg veel tijd en energie kost, geeft het me gelukkig ook heel veel energie en zit ik erg lekker in mijn vel. Ik begin steeds meer mijn plek in Utrecht te vinden en dat is fijn.

Ziek

Als kers op de taart werd ik dit weekend ook nog eens ziek. Ik was van plan om weer met frisse energie een leuk artikel voor jullie te schrijven, maar dat zit er helaas toch niet in. Ik heb het hele weekend op bed gelegen en zelfs naar de wc lopen was een wereldreis. Gelukkig gaat het ondertussen alweer een stukje beter en hoop ik morgen weer de oude te zijn.

Hoe gaat het met jullie?

X

Vorige bericht
Volgende bericht

1 Comment

 • Reply
  Jessica J.
  13 november 2017 at 15:19

  Iedereen heeft het zo druk te laatste tijd. Echt een millennialziekte, lijkt wel. Ik ken het probleem jammer genoeg maar al te goed… Veel beterschap!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #77 • Lady Gaga, kaas en champagneMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge