Unboxing Kenko Box en Vegamix

Tegenwoordig heb je ze in alle maten en vormen, boxen die je maandelijks opgestuurd krijgt met leuke dingen erin. Het begon in de VS  en nu vindt je ze dus ook in Nederland. De afgelopen weken testte ik twee duurzame boxen. 

Kenko Box

Als eerste testte ik de Kenko Box. Een box van de webshop van Kenko. Ze verkopen ‘feel good producten met een eerlijk verhaal’ zoals ze zelf zeggen. Iedere maand stellen zij een box samen met daarin favorieten en/of nieuwe producten die nog niet in de webshop te krijgen zijn. Iedere maand heeft deze box een ander thema. Alle producten zijn met zorg uitgekozen, dierproefvrij (veel zijn zelfs vegan), eerlijk geproduceerd.

Het thema van mijn box was … Ik vind dat zelf echt een erg leuk bedacht thema voor deze maand. Iedereen is weer opgestart na de zomer, maar heeft het daar toch stiekem nog wel moeilijk mee. Het moment dus om jezelf even te verwennen met een fijne kaars, lekkere thee en wat chocola. Ook wordt het weer kouder buiten en haal je dus weer vaker een warme drank op het station, werk of school. Nu kan dat in de mooie mok.


Nog een keer de producten op een rij:

  • Bio Naughty Popcorn Genmaicha, biologische groene thee.
  • Bamboo cup, milieuvriendelijke thee en koffie mok.
  • Dark + ginger pecan, pure rauwe chocolade met subtiele gembersmaak en knapperige pecannoten.
  • Pure dark, pure rauwe chocolade gan biologische cacao.
  • Brandt kaarsen, handgemaakte soja kaars groene thee limoen.

De box beviel me erg goed. Wel was ik een beetje teleurgesteld dat de individuele verpakkingen niet allemaal duurzaam waren. Zo zat de chocola bijvoorbeeld in aluminium, net als de thee. De kaars zit daarentegen in een heel mooi potje dat echt de perfecte maat heeft om later gevuld te worden met zelfgemaakte crème. En de bamboo cup is duurzaam geproduceerd en vermindert natuurlijk je afval.

Vegamix

Als tweede box bestelde ik de Vegamix. Dit is ook een maandelijkse box waarin je 8-10 of 16-20 vegan snacks krijgt. Hierin proberen ze zoveel mogelijk te variëren en snacks te stoppen die je niet in de supermarkt kunt kopen. Ik kocht eenmalig (dit kan ook) de box met 8-10 snacks en kreeg de volgende:

Mijn favorieten waren de Loving earth raspberry chocola, Love corn en energy ball van Deliciously Ella.

Favoriet

Laten we beginnen met eerlijk zijn en stellen dat dit natuurlijk allebei echt luxe boxen zijn die luxe problemen oplossen. Beide heb je verre van nodig, maar zijn wel erg leuk om te krijgen. Dat gezegd hebbende, zal ik mijn favoriet met jullie delen en uitleggen waarom. Mijn favoriet is de Kenko Box. Deze box is ten eerste echt vormgegeven als een cadeautje. Dit was bij de vegamix niet het geval. Verder krijg je een mooie selectie aan producten waarin ook wat variatie zit. Bij de vegamix krijg je, natuurlijk, alleen snacks. Ik vind het juist leuk dat dit bij de Kenko Box niet is en je de producten echt gebouwd rondom een thema krijgt. Daarbij komt nog dat de Kenko Box ook echt een leuk cadeautje voor iemand anders is!

X

Vorige bericht
Volgende bericht

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge