Ik verhuisde en schilderde mijn muur geel

Ik woon nu twee maanden in mijn nieuwe huisje met gele muur, waar ik een veel grotere kamer heb. Hoog tijd dus om het een en ander te kopen om deze studentenbalzaal te vullen. Kijk je mee?

Een gele muur

Een van de meest drastische dingen in mijn nieuwe kamer is mijn oker gele muur. Ik ben er echt super blij mee. De kleur combineert perfect met alle groene meubels en planten die ik al had. Ik heb alleen verder geen een ander geel voorwerp in mijn kamer staan. Afgelopen week ging ik daarom op zoek naar een aantal gele interieur items die mijn kamer meer tot een geheel konden maken. Het duurde niet lang, of ik stuitte op een gele etalage bij H&M home. Met de belofte aan mijzelf dat ik alleen maar spullen van de concious collectie mocht kopen, stapte ik naar binnen. Dit bleek een goede beslissing, want ik vond een aantal super leuke items!

 1. Geel potje. Dit gele potje vind ik echt super schattig! Met alle planten in mijn kamer, vond ik snel een plantje dat wel een grotere pot kon gebruiken en dus verpotte ik hem naar deze gele cutie. Nu schittert hij op een bijzettafeltje naast mijn klankschaal uit Nepal.
 2. Geel kussen. Ik had al een aantal kleine kussentjes voor in mijn stoel, deze verplaatsten naar mijn bed. Op mijn stoel kwam dit kussen met deze kussensloop. Lekker een groot geel item in mijn verder witte stoel, er komt direct veel meer geel in mijn kamer vind ik!
 3. Groene theedoeken. Nu heb ik aan mijn gele muur mijn ‘keuken hoekje’ gemaakt. Inclusief een haakje voor theedoeken. Om het kleuren patroon helemaal af te maken, hangen hier nu groen witte theedoeken die lekker afsteken tegen de gele muur.

Wishlist

Natuurlijk blijf ik een wensenlijstje hebben. Interieur dingen vind ik zo leuk en ik vind het ook echt heel fijn als mijn kamer een beetje een geheel is. Zo zou ik bijvoorbeeld nog wel een van Brabantia’s mooie prullenbakken willen. Of een mini kas van de Ikea om mijn liefde voor een mini moestuin ook in mijn donkere kamer voort te kunnen zetten. Maar ja, je kan natuurlijk niet alles hebben. Voor nu ben ik heel erg blij met mijn kamer en de ruimte die ik heb.

X

Dit artikel is in samenwerking met Brabantia geschreven. Voor meer informatie verwijs ik je door naar mijn disclaimer

Vorige bericht
Volgende bericht

8 Comments

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  16 april 2018 at 07:05

  Whiieee leuke items allemaal! Ik wist helemaal niet dat je een gele muur hebt joh. Ik wil heeeeeeel snel komen kijken! Malou x
  Malou | Blonde Blossom onlangs geplaatst…Lentekleurtjes in de Amsterdamse stratenMy Profile

  • Reply
   Marieke
   17 april 2018 at 15:56

   Aahh dankjewel! Jaaaa dat wil ik ook 🙂

 • Reply
  Hermien - KouweKleren
  16 april 2018 at 09:16

  Geweldige kleur! Il ben dol op geel. Wat goed dat je speciaal op de conscious-collectie hebt gelet. Ik wist geloof ik niet eens dat die er was voor H&M home.
  Hermien – KouweKleren onlangs geplaatst…Mooi merk: Rita RowMy Profile

  • Reply
   Marieke
   17 april 2018 at 15:57

   Ik hou ook echt heel erg van geel!! Ja, leuk he?!

 • Reply
  Linda - Zaailingen
  16 april 2018 at 10:26

  Leuk! Van zo’n kleur word je instant vrolijk 🙂 Ik wist niet eens dat ik geel zo leuk vond totdat ik in een winkel een grote, gele bank zag staan. Toen ik vlak daarna mijn huidige flatje kon krijgen, heb ik hem meteen gekocht. Een van de weinige meubels die ik echt splinternieuw heb gekocht, maar word er elke dag nog zo vrolijk van! En dat geel staat inderdaad heel leuk met groen en ook met hout.
  Ik had ook geen idee dat H&M home een conscious collectie heeft. Ook nog nooit in H&M home geweest, maar dat terzijde 😉 Zijn die stofjes dan van biokatoen? Onze theedoeken willen alsmaar niet slijten, maar die groene is erg leuk!
  Linda – Zaailingen onlangs geplaatst…No poo voor beginners (deel 6): no poo-spoelingen, maskers, droogshampoo en stylingMy Profile

  • Reply
   Marieke
   17 april 2018 at 15:58

   Aahh wat leukk! Ja alle stoffen dingen zijn van bio katoen.. 🙂

 • Reply
  Iris
  18 april 2018 at 10:44

  woow geel is helemaal niet mijn lievelingskleur, maar jij geeft me welveel gele inspiratie! 🙂

  • Reply
   Marieke
   21 april 2018 at 18:32

   Hahah, vroeger vond ik geel ook helemaal niet mooi.. maar nu 😉

  Leave a Reply

  CommentLuv badge